Αρχική

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ La Riva Catering!

To La Riva Catering αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην μαγεία των γεύσεων με μία έντονα μοναδική και άψογη δεξίωση CATERING!! Επιλέγοντας για εσάς τα ομορφότερα κτήματα, αίθουσες, καθώς και χώρους με λεπτή αισθητική, γούστο αλλά και πολυτέλεια ή στο προαύλιο της εκκλησίας ή στον δικό σας χώρο οι άνθρωποι της εταιρείας La Riva Catering δεσμεύονται να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σας για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Μενού

Catering έξω από εκκλησία

La Riva Catering

Eξαιρετικές προτάσεις με άψογο ντεκόρ και πολλές παροχές, που θα σας προσφέρουν ένα ιδιαίτερο event.

Catering σε κτήμα ή αίθουσα

La Riva Catering

Τα πάντα στο γάμο σας ή στη βάπτιση του μωρού σας πρέπει να είναι τέλεια, μοναδικά, όπως τα έχετε ονειρευτεί.

Catering στο σπίτι- Catering παιδικό πάρτυ

La Riva Catering

Oικονομικά και ποιοτικά μενού για μπουφέ στο χώρο σας με την εγγυηση της αριστης ποιοτητας μας.

Εγκαίνια καταστημάτων

La Riva Catering

Oλοκληρωμένες προτάσεις μενού σε μπουφέ ή finger food και ό,τι άλλο χρειαστείτε για ένα επιτυχημένο event.

Διασφάλιση Ποιότητας

Η ποιότητα είναι βασική αξία της επιχείρησης μας. Όλο το δυναμικό της επιχείρησης, από τα ανώτερα στελέχη μέχρι τους εργαζόμενους, δεσμεύεται για τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών. Με την υποστήριξη της Διοίκησης όλοι οι εργαζόμενοι είναι προσηλωμένοι σε αυτήν την ΑΞΙΑ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της. Στόχος είναι να παρέχουμε άριστη «Ολική Ποιότητα» με σεβασμό στον καταναλωτή και βασικό άξονα τους τομείς: Ποιότητα Τελικού Προϊόντος, Εξυπηρέτηση Πελατών, Εξυπηρέτηση Καταναλωτών, Συνεχή βελτίωση και Ανάπτυξη Προϊόντων και Καινοτομιών.

«Η ικανοποίηση του Πελάτη – Καταναλωτή είναι o βασικός σκοπός λειτουργίας μας» 
Τα τελευταία χρόνια το La Riva Catering επενδύει χρόνο και πόρους στην ποιότητα με βασικό άξονα την Διοίκηση της Ολικής Ποιότητας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιώνουμε την ανταγωνιστική μας θέση στην αγορά μέρα με την μέρα. Διαθέτουμε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για ISO & HACCP κατά τα Πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 & ΕΛΟΤ ISO 22000:2005 όπως επίσης και κωδικό από τον ΕΦΕΤ.

Συνεργάτες