Ιδιωτών

Με πεδίο δράσης σε όλη την Αθήνα - Αττική, με μεγάλες προσφορές & ανταγωνιστικές τιμές η LA RIVA CATERING αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην μαγεία των γεύσεων με μία έντονα μοναδική και άψογη δεξίωση CATERING!!

Επιλέγοντας για εσάς τα ομορφότερα κτήματα, αίθουσες, καθώς και χώρους με λεπτή αισθητική, γούστο αλλά και πολυτέλεια ή στο προαύλιο της εκκλησίας ή στον δικό σας χώροοι άνθρωποι της εταιρείας LA RIVA CATERING δεσμεύονται να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σας για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Οι μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες CATERING chef, από τα αγvότερα υλικά, η εξαιρετική ποιότητα των εδεσμάτων, η εκπληκτική παρουσίαση, το άψογο σέρβις και κυρίως η γνώση του CATERING, η συνέπεια & οι ανταγωνιστικές τιμές είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που θα συμβάλλουν στο να μας επιλέξετε.

Η άριστη σχέση μεταξύ της τιμής & μενού αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της LA RIVA CATERING διασφαλίζοντας πάντα το συμφέρον σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς του CATERING service.

Οι βασικές αρχές μας 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ